Kundeudtalelser

”Min svigermor på 83 år har altid et lager af Rabel supper i fryseren. Hun er utrolig glad for dem, da hun synes de smager fantastisk, og så er de hurtige og enkle at tilberede, når hun ikke har overskud til at tilberede et ”rigtigt” måltid, eller det bare skal være lidt let. Til tider supplerer hun supperne med lidt kødboller, og kærnemælkssuppen får som regel en klat flødeskum på, og det samme gør kakaosuppen.

Min svigermor synes, at supperne smager som hjemmelavede, og vi er trygge ved at hun får vitaminer, mineraler og ikke mindst proteiner, når hun spiser dem – hvad det ellers godt kan knibe med, nå hun skal tilberede sin egen mad. Vi kan på det varmeste anbefale Rabel supperne, som min svigermor vil fortsætte med at have i sin fryser.”

Lone Rytter, Tønder.
Svigerdatter til Anne Marie Nicolaisen, 83 år, Aabenraa

---------------------------------------------------------------

”Supperne smager da rigtigt godt, kan lide dem alle undtagen kakaosuppen. Jeg har for første gang i mit liv smagt abrikossuppe, og den er god med en klat flødeskum. Jeg startede med Rabel supperne efter operationen og inden jeg skulle i kemobehandling, og tog lidt på, og efter kemobehandlingen er startet har jeg endnu ikke tabt mig yderligere, hvilket er godt da jeg havde et stort vægttab efter operationen pga. komplikationer. Jeg bruger supperne som mellemmåltid og prøver at huske at spise mindst en hver dag”.


Jens Graver, 65 år.
Opereret for kræft på tyktarm
 

--------------------------------------------------------------

Jeg havde længe ikke haft hverken overskud eller lyst til at spise noget, og jeg var meget træt.
Jeg fik at vide på sygehuset at jeg var underernæret. Og at mine værdier var helt i bund.
Jeg begyndte at spise Rabel supper. Lidt af gangen, det var nemt. Og stille og roligt kom både min appetit og mit overskud op. Nu spiser jeg nogen gange op til 4 stk. om dagen + almindelig mad. Jeg er blevet glader, jeg er igen begyndt at komme ud, og jeg har lyst til at lave noget.
Og jeg er ikke længer i kategorien underernæret. Nu har jeg flotte værdier.
Jeg er glad for det brede udvalg. Dejligt at de både smager godt og er nemt. Dog er der også nogle enkle jeg ikke bryder mig om.
Jeg ville rigtig gerne dele mine erfaring ud til andre, og jeg ville ønske at andre i samme båd som mig ville spise det.
Det kommer bag på mig hvilken stor betydning kosten har for ens velbefindende.

Kjeld Krarup Kjeldsen Kristensen. 59 år.
Cancerpatient.

 
Det er dejligt at se den forandring der er sket med Kjeld siden han er begyndt at spise igen.
Han er blevet glad igen. Han er igen begyndt at lave noget, han har fået overskud. Det hele hænger sammen i en positiv cyklus. Jo mere han spiser, jo mere overskud får han, jo gladere bliver han.
Der er selvfølgelig stadig dårlige dage, men selv der skal jeg ikke bekymre mig når jeg er på arbejde. Jeg ved han stadig får noget at spise.

Olga Kristensen. Gift med Kjeld

-------------------------------------------------------------------

En succes historie, samt positiv omtale af "Rabels forskellige frostportioner".

Jeg har købt kassen med de 15 assorterede frostportioner til min mor, et par gange nu, og såvel hun som jeg, er begge meget begejstret over disse forskellige supper o.a., som denne kasse indeholder. Første bestilling var kassen, med de allerede forud bestemte produkter, næste bestilling valgte vi selv det, som min mor nu efterfølgende bedst kunne lide. Portionerne er af passende størrelse, og er yderst delikate. Jeg har i samråd med min mor, bestilt disse produkter, da hun i vinteren var igennem et vægttab på 14 kg, grundet medicin som hun ikke kunne tåle, appetit var på absolut nulpunktet, men stille og roligt er det nu vendt, og er kun blevet bedre, og vægt med videre, er på opadgående - skønt! Bestilling og levering er ligeledes i top.

Så jeg og min mor kan varmt anbefale produkterne med de 15 assorterede frostportioner. 

Jill Larsen. Pårørende.
---------------------------------------------------------------------

Jeg fortæller gerne hvor jeg fik jeres produkter og hvorfor. I december 2014 blev jeg indlagt på Amtshospitalet Tage Hansensgade i Århus med en vægt på 23,7 kg. Jeg har i 31 år lidt af anoreksi og haft/har meget svært ved at rumme mad. På hospitalet fik jeg jeres supper og is - og det hjalp mig rigtigt meget- de overskuelige mængder gjorde at jeg magtede at få spist noget. Nu har jeg fået taget 12 kg på - men det er stadig svært bare at spise nok til ikke at tabe mig - så jeg er glad for at jeg har tænkt på muligheden med jeres produkter.

Isene smager mindst ligeså godt som "almindelige" og supperne smager også fint- de ser måske ikke så spændende ud men nu hvor jeg er hjemme tænker jeg at peppe dem lidt op med nogle grøntsager.
Anita Øgendahl. 44 år. Anoreksipatient.      


Jeg har nu dagligt i 2 år nydt Rabel Supper efter en indlæggelse på Hillerød Hospital, hvor jeg havde kontakt med diætisten, som anbefalede supperne og gav mig linket til Rabel. Jeg bestiller 30 supper en gang om måneden.
Jeg er en kvinde på 68 år. Jeg har været igennem et kræftforløb og har spiserørsforsnævning og en kronisk mundsygdom. Dette gør at jeg vanskeligt kan indtage fast føde, men her har supperne været mig til uvurderlig hjælp, ekstra berigede med proteiner som de er, og smagen og konsistensen er så fin. De har helt klart hjulpet mig meget og jeg nyder dem dagligt.
Karen Larsen, Gilleleje, 68 år.